tag:blogger.com,1999:blog-6414232236796277901.post7462705952583006784..comments2023-10-20T17:31:10.362+02:00Comments on Tankespinderier: LunchIda Rudhttp://www.blogger.com/profile/01128952123515649361noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6414232236796277901.post-85598454112320624032010-12-13T20:34:49.988+01:002010-12-13T20:34:49.988+01:00Har lige fortæret resterne - yderst tilfredsstille...Har lige fortæret resterne - yderst tilfredsstillende.<br />Ja, bare på panden. Solsikkekerner først, hvor de tørristes - så kommer jeg løg og squash på, som bliver stegt i lidt olivenolie samt krydderier efter smag, derefter tomater, som afgiver lidt væde, og til sidst peberfrugt, som skal bevare sprødheden. Helt "hjemmeopfunden". <br />Ville gerne have tilføjet frisk chili, hvidløg og basilikum eller anden frisk krydderurt, men det havde jeg ikke. Så... bumbum.Ida Rudhttps://www.blogger.com/profile/01128952123515649361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6414232236796277901.post-19712347548832580192010-12-13T16:56:07.217+01:002010-12-13T16:56:07.217+01:00Jeg elsker rester til aftensmad - det er nok endda...Jeg elsker rester til aftensmad - det er nok endda min favorit. Men hvor ser det bare godt, sundt, billigt & brugbart ud. Får det bare en tur på panden?linda;https://www.blogger.com/profile/11332735364567662566noreply@blogger.com