Sunday, July 29, 2012

københavner dokumenterne

Søde skønskøre Karen Sofie er jeg rigtig glad for at kende. Hun elsker kaffe, har dejlig humor og masser af kreativ energi - og så er jeg så heldig, at vi går på samme semester på Journalisthøjskolen, når den pludselig kalder igen her til september. Fordi jeg er blevet forsinket på studiet i betonbunkeren, så kender jeg ikke så mange af de studerende - men når jeg kender en som hende, så er det lige meget.
Hun skriver den fineste blog, som hun fylder med gode billeder af byliv i (primært) Berlin og København. Lige nu er hun dog på togrejse i Europa (åhr! Misundelig), så hun har fundet nogle skønne gæstebloggere: Petra Kleis, Oh you pretty things og Tambourine Sam. Og så mig! Sikke et fint selskab at komme i.

Indlægget kan læses her.

Lige nu: overspringshandler i stedet for at arbejde. I morgen flytter jeg for alvor ind hos Den Store Kærlighed. Har mindre krise over at skulle bo på Frederiksberg, for det er jo ikke rigtigt København... Men det er mest pjat. For jeg tror sjældent, jeg har været så lykkelig i mit liv.

Kys

1 comment:

  1. ÅÅÅHHH, hvor er du SØD! Glæder mig også til at gå på semester med dig, jo! Held & lykke med flytningen, det bliver uden tvivl fuld af skønhed :)

    ReplyDelete