Wednesday, November 3, 2010

Upsetting & Frustrating

 
I don't know if you can tell, but there's a rainbow in the first picture...

Okay, so today was a big day - and it didn't go well. I study to be a journalist, and when we have to apply for internships, it all happens in one day. And this year, there were 290 students, and 240 available internships. Yeah, you do the math.
I got a phonecall really fast from one of my top-priorities, (they had 26 applications, only did 3 interviews, so yay me) - but I didn't get it. And that's the general story of today. So close, yet so far away. I'm so upset. I want to move on in my education, not come to a standstill!
So... I'm just really tired. Try to think of all the positive today. Keep my spirit high. I must find some kind of internship on my own tomorrow - somehow... I'm just tired of always fighting and struggling.
But ok, I can take it. I'm strong, so better me than some weak, poor soul.

Aaaarrrgh! I still get to be fucking pissed of! Tomorrow night I'm getting wasted. Tonight, I'm just too tired.

...but on a more mellow note, I took the ferry home, because: 1. it's cheaper than the train, and 2. I loooooove the ocean. It's soothing. And the weather was wonderful.
I love how I can always tell what season of the year it is by looking at the ocean. That particular blue color can only be in the fall.

Love,
Ida

4 comments:

 1. Åh nej, stakkels dig, håber hele ender godt på trods.

  ReplyDelete
 2. Tusind, tusind tak Brinja, det håber jeg også!

  ReplyDelete
 3. Hvilke steder har du så kontaktet i dag? Håber, du finder noget, du kan blive tilfreds med. Jeg fik første gang et sted, jeg havde søgt, men som faktisk ikke var særlig eftertragtet eller lignende. Men det blev et fantastisk lærerigt år med dygtige kollegaer og en udviklingsproces udover det sædvanlige. Det sidste halve år var jeg på _drømme_stedet, som selvfølgelig var et kæmpe flop med dårligt arbejdsmiljø, mangel på overskud, minimal læring osv. Tja - du ved, hvor jeg vil hen.

  ReplyDelete
 4. Jeg vil jo gerne noget med kulturen, så jeg har snakket med Klassisk, EKKO, Jazzspecial, Filminstituttet, Dansk Design Center, MitKBH og så Kontrabande.
  De fleste lettere nedslående, men nu ikke fordi, de ikke vil have en praktikant - de har bare ikke råd. Flere har været rigtig søde at snakke med, og måske jeg finder ud af noget.
  Så har jeg skrevet til nogle engelske musikmagasiner også.
  Men faktisk faldt jeg over et opslag her til aften fra JSL Publications, som jeg havde overset, et sted som endnu ikke har fået praktikant. Det er ikke helt tosset - de udgiver bl.a. Mad og venner, BådNyt og Vi med hund. Jeg vil gerne skrive for magasiner, så det kunne være en sjov udfordring - vil da gerne skrive om mad i hvert fald, og så drømmer jeg engang om at eje en katamaran. De vil have en til 12 måneder, men jeg ringer til dem i morgen og hører, om vi kan finde ud af, at jeg kun får 6. Jeg vil nemlig så frygteligt gerne på Politiken, og dem udelukker jeg, hvis jeg tager en 12mdrs stilling. Men nu må vi se, hvad de siger, og hvad der tikker ind af mails i morgen.

  ReplyDelete