Monday, February 14, 2011

Salut DreamsEvery day on my way to work, I pass an autoshop that has this old beauty just waiting to get painted and pretty again.
I'm usually not a carperson, but I have a thing for old american cars - this one reminded of the one on the cover of my favorite book, Jack Kerouacs 'On The Road'.

I wanna take a roadtrip in the states right now... following in the footsteps of Sal Paradise has always appealed to me.
Inside the cover was a few treasures.
1. The receipt from when I bought the book (April 25th 2002)
2. A newspaper cut-out of a wolf - the picture won a world press award, if I recall.
3. A postcard from my friend, when she was in Paris. Salut Paris - salut dreams...

Love,
Ida

6 comments:

 1. Damn, jeg håber de spraymaler den i den farver, den på bogen har! Eller måååske i lyserød!! Jeg håber du engang får nallerne i sådan en vogn!

  ReplyDelete
 2. Jeg skal blive bedre til at huske det med de postkort. Det er nu så fint.

  ReplyDelete
 3. @fasterfis: Først og fremmest - ved ikke, hvad du hedder? Er det forkert af mig? Men spørger altså nu. Hej :)
  Håber ligesom dig, at de maler den i samme farve, som den på bogen. Bortset fra at jeg så er nødt til at købe den. Hvilket er lidt et problem. Men det må jeg tage, når det kommer.

  @Louise: Ja. Det skal jeg også. Jeg skylder dig nogle fra Berlin og Wien (ej, sendte dig et fra 1. Berlin sidste år - ik?)
  P.s. Er du glad nu? Hele T O blogindlæg i dag. Ihh, du prikker til min dårlige samvittighed. Du E R min dårlige samvittighed. Kys på dig.

  ReplyDelete
 4. Jeg giver gerne en hunderdlas til bilen, hvis den får den rigtige farve og den skal blive din! Især hvis jeg må få en tur!
  Mit navn.. tja, fasterfis virker da meget godt. jeg havde længe noia over at skrive mit navn i forbindelse med min blog, pga af dum eks, jeg ikke gad kunne finde mig, og hvis nu en arbejdsgiver googlede mig, men jeg er vist blevet mere ligeglad nu. Nogle har endda luret mit navn selv, for det står på min header på min blog. Pille it is! Så nu er det sagt. pfujjvv..

  ReplyDelete
 5. Haha! Jeg troede, der stod Pelle - og har undret mig over det. Hihi.
  Hvis jeg kan få amerikanerbilen i 50'er-turkis og til en flad plovmand (med støtte fra dig), så får du helt sikkert en tur!
  Ja, man skal selvfølgelig ikke smide sit navn ud i internettets sfære uden at overveje, hvem der kan finde det, og hvad de får ud af det.
  Jeg er heldigvis ret ligeglad... men har da noget selvcensur.
  Nogle gange har jeg lyst til at lave en blog a la Dines the Infotainer, hvor jeg anonymt kan få afløb for sure tanker og grov morskab. Men jeg har nu nok at se til, som det er.

  ReplyDelete