Monday, December 13, 2010

Lunch

More colorful stuff to eat! This is my favorite dish at the moment - it's cheap and tasty and good for you (I think).
Onions, tomatoes, pepper and zucchini with lots of roasted sunflower seeds and spices. With pasta.
This was lunch, and there's leftover for dinner as well.

Love,
Ida

2 comments:

  1. Jeg elsker rester til aftensmad - det er nok endda min favorit. Men hvor ser det bare godt, sundt, billigt & brugbart ud. Får det bare en tur på panden?

    ReplyDelete
  2. Har lige fortæret resterne - yderst tilfredsstillende.
    Ja, bare på panden. Solsikkekerner først, hvor de tørristes - så kommer jeg løg og squash på, som bliver stegt i lidt olivenolie samt krydderier efter smag, derefter tomater, som afgiver lidt væde, og til sidst peberfrugt, som skal bevare sprødheden. Helt "hjemmeopfunden".
    Ville gerne have tilføjet frisk chili, hvidløg og basilikum eller anden frisk krydderurt, men det havde jeg ikke. Så... bumbum.

    ReplyDelete